2010. február 24., szerda

2.Fejezet

Üdvözlünk benneteket !Mi járatban vagytok?-Kérdezte egy szőke vámpír a nappali közepérböl.
"Fogadni mernék ,hogy ő a Carlise Cullen".-gondolta magában Jane,majd körül nézet a nappaliban.A nappaliban nyolc kiváncsi tekintett szegeződött rájuk.
"Harc esetén könnyű szerrel legyözük őket."-Nyugtatta meg magát vaamelyest Alec.Bella ketös kéeségével  pajzzsal és a másolással is simán legyöznék a Culleneket ,de így ,hogy még Jane és az ő képessége is ott van.Így már ők tényleg a gyilkos hármast tesznek ki.
Alec előre lpet egyet a nappali írányába és belekezdet mondandójába.
-Mi is köszöntünk titeket Cullenek.Aro Volturie küldött bennünket ,hogy át  adjuk ezt a levelet Carlise Cullenek és szeretettel meghívjunk benneteket  Volterába .-Alec kijelentésére a kanapén ülő lány felmordul ,majd pár másodperc mulva már mosolyogva nézte a vendégeket.
Bella gyanúja szerint Jasper Cullen hatott rá és képességével sikerült lenyugtatni azt.
-Ezt még meg kell beszélnünk .-Carlise mindig nyúgot hangjában most egy kis idegesség volt felfedezhető.Alec kivette köpenye alól a szépen kézzel meghajtót levelet és át adta a doktornak.
-Köszönöm.-Köszönte meg azt Carlise.-Mos ,ha nem bánjátok egy kis időre összegyülnénk a családommal.-Folytatta és fejével az idegesen várakozó családtagok irányába intett.
-Rendben,mi addig elmegyünk vadászni.-Szólat meg Bella a Jane mögött.Eddig őt nem is látták a Cullen ,hisz a nappali ajtajában lévő boltív remek rejtekhelyet adott neki és ő sem akart nagyon közép pontban lenni ,hogy ,ha harcra kerül a sor vele ne számoljanak a Cullenek és meglepetésként érje őket .Mikor meglátták a Cullenek Bellát nagyon elcsodálkoztak  rajta ,hogy az ő szemei nem pirosak vagy arany barnák ,hanem zöldes barnák.
-OK,de had menjen el veletek a két fiam is ,ők majd  megmutatják a határvonala ,hogy hol szabad vadásznotok.-Carlise egy kissé kételkedett benne ,hogy vendégei elfogadják Edward és Emmet tásaságát .
-Felölünk jöhetnek ,de egy kikötésünk van!Mi nem büdös állatokra!.-Jelentette ki Jane erőteljesen majd Bellára nézet és elmosolyodtak.
-Indulhatunk?-Kérdezte egy bronzvörös hajú fiú az ajtóból.
-Persze .-Bella szemei megakadtak a fiú szépségén ,de leginkább gyönyörű barna szemein.
Bella tudta ,hogy ő Edward Cullen a gondolat olvas ,hisz érezte a fiú irányából érkező támadó gondolatokat.
Jane vezetésével kirohantak a házból megsem állva az erdőig ahol megálltak mind az öten.
Bella lemásolva Edward képességét elkezdet a gondolatokban olvasni és sokkolóbbnál sokkolóbb gondolatokra bukkant az Edward mellet álló fiú fejében.
"Az egyik képen Bella volt Edwarddal kéz a kézben és szerelmesen csodálták egymást,a másikon már nem csak csodálták egymást hanem egymást ajkaira vannak tapad és így tovább míg meg nem hallotta Edawrd gondolatbeli szidását a már megtudott Emmet felé.
-Na..szoval merre nem lehet mennetek?-kérdezte Alec szigorúan.
A fólyon túl már nem lenne jó ha vadásznátok és ha lehet a közeli városba se menjetek be, inkább az erdőben vadászatok .Nem tenne jót ha rajta kapnának titeket vadászat közben.-mondta Edward miközben végig Bellát nézte.
-Akkor irány Forks.-Fellelte Bella majd eltűnt az erdőben.Emmet és Edward riadtan néztek össze ,majd Alec-hez és Jane-hez fordultak.
-Most ő tényleg Forksba megy vadászni?-Kérdezték egyszerre amitől kissé ovisnak hallatszott a hangjuk.
-Nem hiszem ,bár megeshet.Nem tudjuk ő olyan kiszámithatatlan.-Fellelte Jane miközben a körmeit nézegette.
-Akkor utána megyek,talán még a végén tényleg el megy Forksba.-Jelentette ki határozottan Edward és elindult arra amerre Bella távozott.Nem telt bele sok időbe meg is találta őt amint egy vadőrrel végez.Edward nem igazán szerette volna végig nézni ahogy a számára aranyos és kedvesen kinéző lány embereket gyilkol és szomját oltsa velük.Bella is hallotta Edward gondolatait és kemény véleményét hangosan ki is mondta.
-Ha nem akarod akkor nem nézed ,bár nem vagyok olyan aranyos ,mint amilyenek gondolsz.-Bella nem pocsékolta tovább a vadőr vérét nekilátott a torkában lévő tűz eloltásának.Bella gyorsan végzet a vadőrrel és enyhén véres arccal Edward felé fordult
-Készen is vagyok.Miért jöttél utánam?Azt hitted tényleg bemegyek a városotokba?-Kérdezte Bella ,miután letörölt egy pár csepp vért az arcáról.
-Hát..Nem hittem volna ,de azért jobb félni mint megijedni.-Mondta Edward ,Bella arcát fürkészve.Bella újaival át fésülte a haját és felkacagott.Edward nem tudta mire venni Bella kacarászását így csak értetlenül nézett a lányra.
-Ez a baj a vegákkal ,hogy nem tudtok egy kicsit kockáztatni.Mindent hosszú gondolkodás után csináltok .-Bella hangja most jobban hasonlított Jane hangjára mint a sajátjára, de meg akarta mutatni a lánynak ,hogy ő nem egy olyan angyal mint amit a fiú gondol róla.Edward nagyon meglepődött Bella kijelentésén és pár pillanatig át futott az agyán ,hogy ha most megcsókolná Bellát akkor talán az látná ,hogy nem kell hosszasan gondolkoznia egy egy cselekvésén.Végül is elvettette ezt a fura ötletet ,de nem tett le róla teljesen.Az igazat megvallva Edward még sohasem érzet egy nő iránt ilyen érzéseket mint most Belánál.Egy kicsit meg is ijedtöle ,de az ijedségét egy úriemberhez méltóan nem mutatta ki hölgyek jelenlétében.
-Mondja ezt egy Volturis katona ,aki mindent parancsra csinál.-Edward nem akarta megbántani bellát ,bár igazából még nem is ismerte .Bella Edwardhoz hasonlóan meglepödőt a fiú kijelentésén és meglepődéséhez hirtelen harag is párosult.
-De azt nem adták parancsba ,hogy bátnsalak ,de szívesen megteszem.Egy Volturis katonával így nem lehet beszélni.-Bella agyát teljesen elvakított a düh és a Janetöl másolt képességgel meg szerette volna leckéztetni Edwaárdot.Edward mázlijára lehet mondani ,hogy Bella nem Jane képességét kapcsolta be ,hanem a nemrég Jaspertöl ellopott.Bella Edward irányából nagyon kellemes érzelmeket érzet ,majd pillanatok alatt őt is magába keritette ez a furcsa érzés.Edward elé szalad és már készült megcsókolni a fiút mikor Alec ,Jane és Emmet jelentek meg .Edward és Bella riadtan rebbentek szét.
-Bella mit csinálsz?-Kérdezte Alec durcás hangon ,amitől egy kissé óvodásnak nézet ki.

9 megjegyzés:

  1. Szijja
    hát nem is tom h ki az 1. :D
    ez is nagyon szuocsi lett pussz
    Ui.: írás közbe A.C.E. legyen veled XD

    VálaszTörlés
  2. Köszi a komit és
    minden írás közben A.C.E
    van velem.Kint van hátérneki is.:P

    VálaszTörlés
  3. Szijja
    hol van kitéve háttérnek????
    :D

    VálaszTörlés
  4. A gépemem ,de csak a felírat még képet nem tudtam szerezni ,de rajta vok.

    VálaszTörlés
  5. Szia
    Gina vagyok és most olvastalak el és szerintem jól írsz. Igaz még a történet nem igazán fórt ki de úgy látom kezdenek beindulni az események. Szépek a megfogalmazásaid. Viszont pár helyen kihagytál betűt, mint ha nem nézted volna át mielőtt felraktad a sztorit. Szerintem mindenképpen kéne folytatnod az írást és ezt a története mivel tehetséges vagy. Még csak most kezdted el írni ezt a sztorit és mivel nem igazán ismerik ezt az oldalt ezért nincs úgy érdeklődés. Talán kéne kérned blog cserét olyanokkal akik ismertebbek és többen olvassák őket. Bevallom én is csak véletlenül találtam az oldaladra sokan nem is vesznek észre. Ha megengednél egy észrevételt ha nem bántalak meg vele, a történet címét talán magyarul is ki kéne tenni figyelem felkeltése céljából. Sajnos én is azok táborát gyarapítom akik még a régi rendszerben csak oroszt tanultak így a sztori címe ami látszik Dark Light nem izgat fel igazán, pedig jól hangzik. Igaz ez az én tudatlanságom de biztos nem én vagyok az egyedüli. Bocsi az észrevételért. Már most várom a frisst.
    Üdv Gina

    VálaszTörlés
  6. Szia Morgina!
    Köszi hogy írtál és köszönöm az észrevételeidet.
    A tanácsokat megpróbálom betartani és már egyet kettőt sikerült is kijavítanom.
    Gyere máskor is és olvasd tovább a Dark Light-ot.
    Puszi Dana

    VálaszTörlés
  7. Ez olyan jó! De ügye Edward és Bella nem jönnek össze! Írj gyorsan! :)
    Puszi Eszti

    VálaszTörlés
  8. Szia Esztili
    Hát a töriben még lesznek fordulatok
    és sietek ahogyan csak tok.

    VálaszTörlés
  9. ez is olyan jó lett mint az első :)
    grat

    VálaszTörlés