2010. március 10., szerda

5.fejezet

Sziasztok itt a kövi feji.A helyesírási hibákért ezer bocs,de naon sietem.Jó olvasást és komizatok.Puszi Dana:)


5.fejezet


Találkozások



-Az állat vér lehet ,hogy nem olyan jó illatú ,mint az ember vér ,de egy ídő után hozzá lehet szokni és jobb,mint embereket öldösni.-Bella  csak vállat vont és figyelte tovább Edwardot.-A gimivel kapcsolatban tényleg igazad van a tízedik után már semmi újat nem tudnak mutatt egyik tanár semm.-Edward meghallota Emmet 18 karikás gondolatait ,ami róla és Belláról szolnak.-Itt vanak a többiek ,kezdődhet a szinjáték.-mondta Edward és elkezdte maszírozni Bella lábfejét. Bellla nagyon élvezte ,ahogyan Edward márvány kezei kelemesen mozognak lábfején.
-Nagyon jól csinálod.-Dícsérte meg Bella Edwardot.Edward vlaszra nyitotta a száját,de egy éles női hang közbe rikácsolt.
-Mit csinál jól Edward?-Mindketen a kanapé mögött álló szőke lányra kapták tekintetüket.Bella rögtön kitalálta ,hogy ez a festet szőke boszorkány lehet Tanya."Húh ,már értem ,hogy Edward miért akar megszabadulni Tanyatól.-Gondolta Bella.Edward abba hagyta Bella lábainak kényeztetését és az ölébe húzta a lányt.Bella azonal elkezte a színjátékot.
-Hát tudod az én Edwardom ,mindent remekül csinál.De te ha szabad kérdeznem ki a fene vagy ,hogy megzavarja benünket?-Kérdezte Bella angyali hangján.Tanyaban kezdet felmeni a pumpa és készen állt rá ,hogy Bellára vese magát ,de Edward kedvéjért még egy kicsit fékezte magát.
-Mi az ,hogy a te Edwardod?Edwardnak nincs barátnője ,vagyis még nincs ,de itt az a kérdés ,hogy te ki vagy?-Bella a szokásosnál is jobban tetszet neki a kialakuloba lévő hejzet.Sok éve vár már ,hogy valakit igazán megnevelhese ,úgymond a Jane tanmenet alapján és most itt van az alkalom ,ráadásul nem is ő kezdi a provokálást."Ez aztán a remek helyzet."
-A nevem Bella Volturie és én vagyok Edward barátnője.Te meg  valoszinűleg Tanya Denali.Edward sok rosszat mondot már rólad..-modta Bella mindezt angyalian kedves hangon.Ömaga bemutatása után vissza tért Edward arcának csodálásához.Tanya már em birta tovább és eki rontott Bellának.Vagyis eki rontott volna ,ha Bellla nem bénitsa le Johánától a Volturi egyik tagjától másolt képességének a segítségével.Edward nem attol riad meg ,hogy Bella netán megölte Tanyat ,hanem attol ,hogy milyen képességei vaak a lánynak.
-Ezt...meg hogy...csináltad?-Dadogta Edward Bellának .Bella megvota vállait és úgyanazon a kedves hangon válaszolt Edwardnak,mint amilyenen Tanyahoz beszélt.
-Az egyik barátomtól taultam.-Edward  meg akarta még kérdezi,hogy hogyan tanulta meg ,de idöközben megérkezte a többiek.Jasperrel és Emmetel az élen mindenki betopant a nappaliba.Mindenki kivéve Alicet,Janet és Alecet.Jae és Alec még a szabály szegök nyomában voltak.Alic még elment elintézni éháyn fontosnak mondot dolgot.Emmet vigyorogva nézte Edwardot és Bellát ,ahogy a kanapéban ülnek mögöttükmeg a lebénült Tanya.Jasper nem volt anyira vidám ,mint Emmet ,de neki is tetszet ,hogy végre valaki m,oresre tanította Tanyat és csak remélni tudta ,hogy végre eltünik az öröké valoságig.Carliseés Esme megijedt ,hogy Tanyanak valami komolyabb baja eshetett,Rosali férjével egyetértve  hangosan kacarászni kezdett.Jody volt a legbátrabb ő egyenest leült Bella és Edward mellé a kanapéra és onann nézte az eseményeket.Bella törte meg a nevetésektöl zengő csendet.
-Bocsánat ,hogy Tanyat egy kicsit tanítgatom a jó modora,de szerintem egy pára egyetértetek velem,hogy már ideje volt valakinek megleckéztettni.-Mondta Bella a Cullenek felé fordulva.
-Ne agodj a festett boszorkány miatt ,megérdemellte már ,hogy valakitöl kapjon egy pár tanító pofont .Remélem a bátyámról is le fog majd szállni.Amugy most hallja ,hogy mit mondunk neki?-Hadarta el kérdését  Jody.
-Nem most nem lát,nem hall semmit.Alvó állapotban va.-Mondta Bella mosolyogva Jodynak."Akárcsak Jane ,mikor vidám apjai vanak.Értem miért kedveli Jodyt.Állapítota meg Bella.Emmet szemei Bellára szaladtak ,de különösen arra ,hogy Bella az ő öcsikéjének az ölében űl.
-Azt hiszem öcskös neked mondanod kellene nekünk valamit! Istenem ezt a napot is megéltük,hogy az én szűzike öcsikémek legyen végre egy bombanője.!-Emmet színpadiasan megtörölte a szemét,mintha könyezne.-Lám lám megérte az a sok felvilágosító óra....-Mondta volna tovább a magét ,ha Rosalie nem vágja rendesen kupán.Esme szeme ragyogott a boldogságtól,hogy Edward végre megtalálta az igazit.Edwardnak semm kellet több felsegítette Bellát a kapéról,átölte a derekánál .
-Had mutassam be nektek a barátnőmet Bella Volturit.-Edward kijelentésétöl ismét néma csend szállt a nappaliban.Aztán hirtelen kicsapodot az ajtó és beszáguldott rajta Alice egyenest Edwardra vetette magát.
-Jaja Edward ugy örülök,hoygy végre te is megtaláltad az igazit.-Majd Bella felé fordult.-Üdvözölek a családban Bella .Hidd el nagyon jól megleszünk ,úgye szeretsz vásárolni?-Bella kurtán bólintott.Alice Edward után Bellát is megölelte.Egy kicsit zavarta ,hogy nem látja Bella jövöjét a pajzsa miatt ,de boldog vol,hogy  sikerül szereznie egy új barátot .
-Mi is köszöntünk a családba .-Mondta Roslaie unot hangon.Rosalie nem ment odda Edwardhoz és Bellához csak az arcára erőltette egy mosolyt ,amiröl meszröl ordított,hogy nem is örül anyira Bellának ,mint azt mondta."Húh nem gondoltam volna ,hogy itt enyire komolyan gondolják ,ha valaki összejön valakivel.".Carlise és felesége Esme léptek ellöre
-Köszöntünk a családunkban Bella,nagyon boldogok vagyunk,hogy Edward megtalált.-Ölelte meg Esme is Bellát.Bella egy kicsit szerete volna ,ha tényleg Edwarddal egy pár lennének és itt élhetne a Cullenekkel,de tudta ,hogy ez  soha sem valósulhat meg,hisz a Volturiból ő sohasem léphetne ki.
-Azt hiszem itt az ideje felkelteni  a nemrég szerzet barátomat.-momndta Bella,mire Emmet újabb  nevetés hullámot kapot  szabaditott a nappilban lévőkre.Bella  aba hagyta Tanya bénitását ennek következtébe perceken belül fel fog ébredni.Alice leült Jody mellé a kanapéra.
-Alig várom,hogy felébredjen a festett boszorkány és megtudja ,hogy az ő drága Edwardja ,már másé.-Mosolyodott el Jody és Alice .Edward küldöt egy szúrós pillantást Jody felé ,aki  mit sem foglalkozva Edward figyelmeztetésével továbbra is mosolyogva várta ,hogy Tanya felébredjen.Nem kellet sokáig várniuk Tanya mocorogni kezdet,majd felébredt.Gyorssan felpatant és már  készült is Bellára vettni magát,de hála Jasper nyugalom hullámainak mégsem tette.
-Te ..te.. mit müveltél velem?-Kiabálta Tanya Bellának,aki még jobban Edward mellkasába furta magát.
-Én csak bemutatkoztam,úgyan ugy ahogyan te akarál.-mondta Bella kedves hagon.
-Ez jobb,mint a Mónika Show.-mondta Emmet,mire Jody és Alice felnevetek.

Carlise és Esme elhagytákk a nappalit ,sőt a házat és meg semm álltak egy tisztásig ,ahova már Carlise elökészitett egy plédet és egy zacskó donor vért.Ma ünneplik 76. házasági évfordulojukat és Carlise szerette volna megleppni Esmet egy csodálatos piknikkel.Esme nagyon meglepősöt Carlise ajándékán.
-Ez nagyon csodálatos Carlise.Köszönöm.-Csókolta meg kedvesét Esme .Több tucat csókot váltotak egymással.Csókcsatájukat Carlise törte meg.
-Szeretlek Esme.Veled akarom letölteni az egész örökévaloságótt-Sutogta kedvese fülébe.
-Én is.-esme csak enyit tudot mondani.Pár perc alatt megszabadultak a zavaró ruháiktól és ott feküdtek egymáson a tisztáson.Carlise és Esme sexuális élete nem volt olyan gyakori ,mint Emmeté és Rosalie,de azért még nem felejtették el ,hogy hogy smit kell csinálni.Carlise nyugalmának most semi jellét nem mutatta,végig csókolta szerelme minden egyes pontját ,ahol csak érte.émi előjáték után aztán rátért a lényegre.Gyorssan ,gyengéden behatolt kedvesébe és fokozatosan gyorssulva elkezdet mozogni benne.Esme kélyesen nyögdécselt.Mikor aztán mindketen elérték a nagy gyönyört,már be esteledet.Egymásra borulva nézzték a csillagokat.
-Szerinted mi folyhatot a házba miotta eljöttünk?-Kérdezte Esme Carliset.
-Nem tudom.Valószínüleg Alice és Jody vásárló körútra vitték Bellát ,Emmet ,pedig sexuális felvilágosítást tart Edwardnak.De most ne gondoljunk a gyerekekre.A ma este a miénk.-mondta Carlise ,majd megcsókolta Esmet.

A Cullen házban az alatt míg Carlise és Esme elmentveszekedések sora hallható.Először Bella veszekedet Tanyaval,aki kiviharzott a házból és miután viszatért belekötött Alicebe ,hogy miért nem szólt neki ,hogy Edwardnak barátnője lesz.Ezek után Tanya még nem unta meg a veszekedést és Jodyval kezdet el kötekedni.
-Jody Cullen figyelmeztetthetél volna,hogy a bátyád életébe va valaki más.-Üvöltötte Tanya Jodyhoz.
-Állj már üresbe és fogd  fel,hogy Edward nem téged szeret és tünj el a családom életéből.Menj vissza Deáliába és keres magadnak egy rendes pasit.-Kelt ki magából Jody.Tanya nem birta tovább leakart keverni egy nagy pofont Jdynak,de amin cak kigondolta Alice és Jasper már lennt is voltak és Jasper képeségének hála nyugodtabbak lettek a kedélyek.
-Tanya  úgye nem akartad megüttni Jody ?-Gunyolodott Alice Tanyaval.-Mert úgye tudod ,ha csak a kis újjad is Jodyhoz ér Edward végérvényesen kivon a forgalomból vagy szól Bellának és hidd el nekem ,hogy ő nem a kimélet mitája.-Kacarászott Alice miután eljátszotta a mafiozott.Hát igen ez volt Alice az alacsony tündér kinézetű kis mafiozó.
-Nem akartam semmit sem csinálni vele .Nagyon elegem van ebböl a bolond családból.-fagdt ki Tanya és kiviharzott a házból.Jódy adott Alicenek egy pacsit  és boldogan elnyujtozott a kanapén.Alicenek látomássa támad ,amint Tanya szépen kisminkelt,arca és drága ruháit egy nagy eső miatt tönkremenek és vissza megy Denaliába.
-Szép volt Jody,bár a villámok nem igazán kelletek volna.-Jegyezte meg Alice,majd Jasperel viszamentek a szobájukba.
Jody  is felszalad a szobájába  és vad netezésbe kezdet.Edward és Bella  bella szobályában töltöték az ídőt.Bellának remek ötlete támadt ,hogy Alec és Jane ne tudják meg ,hogy ő és Edward egy bárt játszanak.
-Edward ,ha már ugyis sülve főve együtt kell lenünk nem jönnél el velem megkeresni Janeéket.-Edwardot ois kezdte felemészteni az unalom ezért örömel vette Bella kérését.
-Rendben mehetünk.-Állt fel az ágyról-De úgye jól sejtem ,hogy nem akarod ,hogy megtudják a mi alkunkat.-Kérdezte Edward miután késégesen kinyitotta az ajtót Bellának.
-Ezt eltaláltad.-mondta Bella mikor már a Cullen ház ajtaját hagyták el.Hamar észreveték Jane és ALec illatát így hamarosan PortAngelesben meg is találták őket.Jane és Alec négy nomáddal beszélgetett mikor Bella és Edward betopant.
-Sziasztok-Köszönt Bella mogorva,unot hangon.Alec szemi megakadtak azon ,hogy Edward és Bella milyen közel állnak egymáson.És egy kicsit féltékeny is volt Edwardra ,amiért egy napos ismeretség után ilyen közeláll Bellához.
-Üdvözlet!-Mondta egyszere Jane és Alec.

7 megjegyzés:

  1. Szijja
    wíííííí......első komizó!!! *büszkefej*
    Nagyon bírtam Emmettet "Ez jobb mint a Mónika Show" xD Már a földön fetrengtem a röhögétől!! Tanyácska megkapta a magájét Bellától *ördögi kacaj* :D Alice a kis maffiózó, nem is tudom h miért is akarja h Bella elmenjen vele vásárolni!! :D (igazából én már tom :DD) Hát Rosaile a szokásos formáját hozta :) Esme meg Carlisle, a két kis huncut xD Remélem jól telt a napjuk!! :D
    Szal a lényeg h nagyon lájkolom!! (LLLL)
    Pusszancs ;) (Majd tali a suliban!! :))

    VálaszTörlés
  2. dana a tesód vagyok úgyhogy remélem megfogadod amit írok
    -szerintem legközelebb vagy a mónika show közben vagy a josi bharat közben írd meg a fejit és üssék már ki végre valakinek a fogát:D
    am nagyon jó lettxD
    puss

    VálaszTörlés
  3. Szia
    Gina vagyok egy kicsit eltűntem nem voltam itthon Így most egybe olvastam el az utolsó 3 részt és nagyon jó lett. Gratulálok egyre jobban írsz, nekem legalábbis egyre jobban tetszik szinte faltam soraidat. Főleg most, hogy beindultak az események. Remekül rá éreztél Emmett karakterére szinte tökéletesen sikerült visszaadnod a vicces nagy mackót. Különösen bejöttek a beszólásai melyek nemcsak humorosak de tartalmasak is voltak. Érdekes Bellát látni ebben az új szerepben, kíváncsian várom mit fogsz kitalálni még remek fantáziáddal. Egyszóval tökéletes lett. Nagyon klasz lett az új fejléc Köszönöm neked hogy a címet magyarul is feltüntetted rajta.
    Türelmetlenül várom a folytatást egy kíváncsi olvasód Gina

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Nagyon szépen köxönöm a komitokat,sokat segít a kövi feji megírásához.
    Puszi
    Dana

    VálaszTörlés
  5. Nos,Alice nálam is egy kis maffiózó,de én korántsem tudom olyan jól előadni mint te.nEKEM TELJESEN,100%-IG ÁTJÖN MINDEN,csak ezért látom a hibákat.És ha nem haragszol meg érte el is mondom:
    Túl gyorsak az események,na nem mintha unalmasnak kéne lenniük,inkább meg kéne találni az arany középutat.De az nehéz én már csak tudom.És nem értek egy pár mondatot a helyesírási hibák miatt.Ha te nem akarod átnézni,keress egy BÉTÁT,ha kell,önként és dalolva vállalkozok.Szóval,nehogy azt hidd,hogy most én téged le akarlak oltan,nem,erről szó sincs.Én rám vagy halgatsz,vagy nem.Én elmondtam a véleményem.Mindazonáltal látok egy jó írót,és egy tökéletes történetet.
    Vic

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Szeretnék neked adni két díjat, mert tetszik a törid! Szerintem megérdemled! :)
    Az oldalam:
    www.alecandlucyvolturi.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. nagyon szuper lett:D várom a folytit

    VálaszTörlés