2010. február 28., vasárnap

3.Fejezet

-Bella mit csinálsz?-kérdezte Alec egy kissé óvodásnak nézet ki.
Bella nem jutott szóhoz.Egyrészt azért mert nem tudta mit is kellene mondania Alec-nek."Bocs Alec csak olyan aranyos volt és meg akartam csókolni ."-Ezt azért mégsem mondhatta,sőt még saját maga sem volt tisztában azzal ,hogy mit is érez  Edward iránt.Edward  majdnem úgy érezte magát ,mint Bella csak nála még a bűntudat is jelen volt.A kínos csöndet Jane kacarászása törte meg.Mindenki értettlenül fordult Janehez és próbálták kitalálni vajon min kacarászhat a mindig kegyetlen lány.Nem kellet sok ideig várniuk ,Jane befejezte a kacarászást és ismét a régi Jane volt.
-Bella,Bella,Bella!!-tartott itt egy kis szünetet és szemeiben fellobbant a büszkeség és öröm lángjai.-Egész jó csel volt a részedről ,hogy csókkal magadhoz édesgeted ezt a Cullent.....-jelentőség teljesen intett Edward felé.-.....majd a legutolsó pillanatban végzel vele.-Bellának hirtelen remek ötlete támadt.Eljátssza mintha Janenek igaza lenn é tényleg csak taktikából akarta megcsókolni a fiút.Bella értettlen arcára kiült a mosoly és óvatos emberi léptekkel Jane mellé sétált.
-Drága Bellám ,ezt még nekem is meg kell csodálnom.-mondta Alec ,aki felhagyott a duzzogással,bár nem is volt miért duzzognia ,hisz hiába szerette Bellát a lány nem tudott Alec érzéseiről .Alec egész kis kora óta ismerte Bellát.
-Hé öcsi,akkor téged most jó rászedtek,bár én örülnék ,ha egy ilyen angyal ,mint ez a kicsike ,mint ez a Bella ilyen aljas és egyben csábító technikával ,akarna végezni velem.-Emmetre szúros pillantások ezrei szegeződtek,de ő nem is törődött velük csak nevetett tovább saját fa viccén.Edward nagyot csalódot Bellában ,bár még alig ismeri ő mégis látott benne valami könyörületeségett,valami szelídséget,ami egészen a szíve mélyéig hatott.
-Ha mindenki készen van talán mehetünk is vissza a többiekhez.-Bella rideg hangon beszélt végig a fák koronáit nézve.Alec és Bella kivételével már mindenki elindult a Cullen házba.Alec Bella mellé lépet és átkarolta a lány vállait.Bella vett  nagy levegőt vett és szembe fordult Alec-cel.
-Mehetünk.-Bella kézen fogta Alece-t és elindultak a többiek után.Ismét az összes Cullen plusz még egy szőke lány a nappaliban ültek.Jane-nek ettől  kissé dezsávű érzése lett,de még mindig biztos volt magában és a képességében.Így  biztosnak gondolta a győzelmet.Bella meglepetten nézte amint a számára idegen szőke lány hercegnő módjára beleül Edward ölébe."Ezek is csak közeli barátok."súgta Jane Bellának a lehető leghalkabban.Carlise volt a mostani csend gyilkosa.
-Köszöntünk benneteket ismét.Arra a döntésre jutottunk ,hogy  amint a gyerekeim befejezik az iskolát elmegyünk Volterránba ,csak a látszat kedvéjért had fejezték be a gimnáziumot.-Jane a szemit forgatta ,amiért a Cullenek inkább még a gimnáziumot akarják kijárni ,minthogy a Volturi elé lépjenek,biztos az állatvér teszi.
-Aro utasítása ,hogy csak és kizárólag veletek térhetünk vissza Volterrába ,tehát megvárjuk azt a pár napot.Pontosan menyi is?-Bella Alec kezét szorongatva,határozott már-már rideg hangon mondta.Volt a nappaliban egy lány aki nagyon ismerős volt Janenek ,de akármennyire is törte a fejét nem sikerült rájönnie ,hogy honnan és hogy miért olyan ismerős neki az a lány.E közben Alec majd elrepült a boldogságtól amiért Bella mindvégig az ő kezét fogja és ezzel bebizonyíthatja annak a  Cullenek ,hogy Bella tényleg csak figyelem elterelés céljából akarta megcsókolni nem,pedig azért mert vonzódna hozzá.
-Csak egy hét van már a gimnáziumból.Addig ti is itt maradtok velünk.Jody kérlek ,majd mutasd meg a vendégszobákat.-itt látta meg csak Carlise Bella és Alec öszefonodó kezeit és udvariasságból megkérdezte.-Két vagy három szoba kell?-Bella nem lepődött meg Carlise kérdésén és legkedvesebb hangját elővéve válaszolt.
-Három.-Bella angyalai hangjára Edward felkapta a fejét és ,ha a Bella engednte volna.
-Rendben.Jody vezesd vendégeinket a szobájukba.-A Jane számára ismerős lány engedelmesen felállt és egyenest a vendégek irányába ment.
-Kövesetek.-elindultak a lépcsőn fel az emeletre ,majd itt megálltak.-Sajnos két szoba van itt a harmadik pedig fent a másodikon.-Jane nagyon színpatikusnak találta Jody-t ezt egy kis mosollyal a lány tudtára is adta.
-Én megyek fel ti meg maradjatok itt.-mondta Bella most már nyugodt hangon.Alecen látszott ,hogy tiltakozni akar ,de Bella udvariasan leintette.Jody elgondolkodott ,hogy hol látta már ezt a mosolyt,mert biztos ,hogy már valahol látta.
-Ok.Akkor a folyosó végén a két szembe lévő szoba a tietek.-mondta Jody Alecnek és Janenek.-Bella te ,pedig gyere velem .-Fordult Jody Bella felé és mosolyogva indult el a következő emeletre.Bellát elkápráztatta a ház szépsége és nagysága.
-Nagyon gyönyörű házatok van.-Bókolt Bella.
-Köszönjük,bár ezt igazán Esmenek az édesanyánknak köszönhető.Ő rendezgeti be az idéglenes házainkat.Nálatok Olaszországban milyen a házatok?Vagy egyáltalán hol laktok?-Bella elmosolyodott Jody kíváncsiskodásán.
-Mi egy XIII.századi várban lakunk.A szobák nagyábol ugyan olyanok,csak a festésük más.-Amint Bella befejezte már fennt is voltak az emeleten.Az emeleti folyóson csak három ajtó volt.Már kérdezni is akarta Bella amikor Jody válaszolt.
-A jobb oldalt lévő szoba a tiéd lesz a szembe lévő a bátyámé-Itt egy kicsi szünetet tartot és Bella magában azért imádkozott ,hogy nehogy Edwardo-t mondjon.-Edwardé-Úhh a francba most majd láthatóm a képét egy héten keresztül.-A másik  ajtó egy fürdőszoba.Ugye nem baj ,ha én most lemegyek még el kell mennem vadászni reggelig.-Bella megértette miért olyan színpatikus Jody Janenek.Jody természetessége és közvetlensége hatotta meg Janet.
-Menjél nyugodtan.Innen már betalálok.-Mondta Bella  és elindult újdonsült szobájába.A szoba olyan gyönyörű volt ,mint a ház többi része.Óriási francia ágy éjjeli szekrény és a szoba északi falának nagy része üvegből volt.Bellát elvarázsolta az esti erdő látványa és napokig elnézegette volna ,ha valaki nem szólal meg a háta mögött.
-Segítened kell!-Lépet ellő a gardróbból Edward.Bella nagyon meglepődőt.Az egyetlen ember akitől nem számított segítség kérésre az Edward volt,most meg ott áll szobája gardróbjában ,boci szemekkel és az ő segítségét kéri.

5 megjegyzés:

  1. Szijja
    nagyon tetszett ez a rész is!
    még szerencse h volt energiád a tegnapi buli után megírni!!! ;)
    írj még ilyen jókat!!!
    Pusssz

    VálaszTörlés
  2. Köszi,hogy írtál komit
    jah a buli tényleg fárasztó vlt ,de nagyon jó is.:)

    VálaszTörlés
  3. szia
    nagyon szupcsi lett ez a feji is ;) nagyon tetszett :)))
    mikor lesz kövi ? :P
    puszii

    VálaszTörlés
  4. Kövi valószeg szerda este .

    VálaszTörlés
  5. ez is nagyon jól sikerült:D
    neked könyvet kéne írnod :)
    de most komolyan

    VálaszTörlés